MKO POWERTRAINING VALMENTAJAT

MKO Powertraining tarjoaa voima-, fysiikkavalmennus- sekä personal training palveluja Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla sekä lisäksi Jyväskylässä, Kokkolassa, Kalajoella ja Pietarsaaressa. Tutustu tästä valmennustiimiimme!

Sakari Selkäinaho
Powerpajat (koko Suomi)

Sakari Selkäinaho • Powerpajat

Kilpaillut voimanostossa ja painonnostossa yhteensä 37 vuotta joista 30 vuotta kansainvälisellä tasolla. Saavutuksina yleisessä sarjassa 8 EM- ja PM mitalia ja 9 MM-mitalia. ( IPF, WPC ja GPC )

Uransa aikana Sakke on treenannut niin venäläisten, bulgarialaisten kuin Westside metodeilla ja tuonut Suomeen ja koko Eurooppaan paljon uutta kuten ketjut, vastuskumit ja erikoistangot. Hän on kirjoittanut toistasataa artikkelia ja viisi kirjaa harjoittelusta sekä toimittanut Louie Simmonsin kolme ensimmäistä teosta.

Valmennus asiakkaita löytyy useista eri lajeista, voimanostosta ja voimamieslajeista aina kamppailu- ja palloilujeihin sekä yleisurheiluun. Sakke tekee mös seminaareja ja workshoppeja eri teemojen parissa.

Lähetä yhteydenottopyyntö Sakarille!

  Nimi

  Sähköpostiosoite

  Puhelinnumero

  Jarkko Welling
  Fysiikka- ja painonnostovalmennus (Pirkanmaa)

  Jarkko Welling • Fysiikkavalmennus, painonnostovalmennus

  Moro, olen Jarkko Welling, fysiikka- ja painonnostovalmentaja vankalla kokemuksella.

  Valmentajana olen määrätietoinen, kannustava, vaativa ja minulla on 30 vuoden kokemus huippu-urheilijoista kuntoliikkujiin.

  15 vuotta olen toiminut fysiikkavalmentajana mm. SM-liigassa ja Vaahteraliigassa.

  Lähetä yhteydenottopyyntö Jarkolle!

   Nimi

   Sähköpostiosoite

   Puhelinnumero

   Sari Anria
   Kahvakuula-, painnonnosto- ja ravintovalmennus (Jyväskylä)

   Sari Anria • Kahvakuulaurheilu, painonnostovalmennus, ravintovalmennus

   Moi! Olen Sari Anria ja valmennuskokemusta minulla on yli 20 vuoden ajalta. Eniten kiitosta valmennusvuosieni aikana olen saanut ilosta, energiasta sekä ammattitaidosta.

   Olen paljon kokenut ja hyvä, mutta mielestäni aina voi oppia uutta! Tulokset puhuvat puolestaan, valmennettavillani on hallussaan maailmanennätyksistä ja mestaruuksista aina loppuelämän hyvinvointiin löytyviä työkaluja.

   Taustalla minulla on myös kymmenisen vuotta kilpauraa ja valmennusta/ohjausta kahvakuulaurheilussa. Valmennettavani ovat kaikentasoisia aina lapsista senioreihin.

   Lähetä yhteydenottopyyntö Sarille!

    Nimi

    Sähköpostiosoite

    Puhelinnumero

    Marko Kantanen
    Fysiikkavalmennus (Keski-Suomi ja Pirkanmaa)

    Marko Kantanen • Fysiikkavalmennus

    Tervehdys, nimeni on Marko Kantanen ja olen syntyisin Kyyjärveltä. Tällä hetkellä asun perheeni kanssa Alajärvellä ja Jyväskylässä, perheen jääkiekko- ja urheilukuvioiden takia.

    Päivätyössäni olen rakennusmestari, jonka lisäksi toimin urheiluvalmentajana. Valmentajana erikoisosaamistani on jääkiekkoilijoiden yksilövalmennus, jossa painopisteenä on urheilijan kokonaisuuden hallinta ja fysiikkavalmennus.

    Olen entinen maajoukkuetason keihäänheittäjä ja urheilutaustani on monipuolinen. Kokemusta lasten ja aikuisten jääkiekkovalmennuksesta löytyy 12 vuoden ajalta. Tällä hetkellä valmemnustoiminta painottuu tavoitteellisten juniori- ja ammattipelaajien yksilövalmennukseen.

    Valmentajana olen aito, rehellinen ja vaativa. Haluan aidosti auttaa huipulle pyrkivää urheilijaa ja tavoitteenani on kehittyä jatkuvasti valmentajana ja ihmisenä.

    Lähetä yhteydenottopyyntö Markolle!

     Nimi

     Sähköpostiosoite

     Puhelinnumero

     Heikki Yhtiö
     Voima- ja voimanostovalmennus (Pirkanmaa)

     Heikki Yhtiö • Voimavalmennus, voimanostovalmennus

     Moi, olen voimavalmentaja Heikki Yhtiö! Perustan valmennukseni tutkimustiedon ja käytännön kokemuksen yhdistelmään. Valmennuksessani laitetaan perusasiat kuntoon ennen hifistelyä!

     Olen toiminut fysiikkavalmentajana koripallon puolella korisliigassa ja junnujoukkueissa. Erityisosaamiseni on palloilulajien Fysiikkavalmennus ja voimaharjoittelu.

     Lähetä yhteydenottopyyntö Heikille!

      Nimi

      Sähköpostiosoite

      Puhelinnumero

      Jenniina Lamminpohja
      Voima- ja voimanostovalmennus (Pirkanmaa)

      Jenniina Lamminpohja • Voimavalmennus, voimanostovalmennus

      Moi! Olen Jenniina, personal trainer, liikuntaneuvoja sekä voima- ja ravintovalmentaja. Valmentamisen lisäksi kilpailen voimanostossa tavoitteellisesti.

      Voimanostossa parhaimpia saavutuksiani ovat penkkipunnerruksen SM-hopea 2021 sekä klassisen voimanoston SM-kilpailuiden 5. Sija vuonna 2020. Oma vahvuuteni on ehdottomasti penkkipunnerrus!

      Lähetä yhteydenottopyyntö Jenniinalle!

       Nimi

       Sähköpostiosoite

       Puhelinnumero

       Jyrki Hakasuo
       Leuanveto- ja voimavalmennus (Huittinen)

       Jyrki Hakasuo • Leuanvetovalmennus, voimavalmennus

       Morjes! Meikäläisen nimi on Jyrki Hakasuo ja ammatiltani olen käsityönopettaja sekä liikunnanohjaaja.

       Lajitaustani on vahvasti cross training-tyyppistä ja tykkään treenata monipuolisesti niin kehonpainolla kuin lisäpainoillakin. Olen kilpaillut erilaisissa leuanvetokilpailuissa sekä street workout-kisoissa.

       Valmentajana filosofiani perustuu valmennettavien näkemiseen yksilöinä. Valmennussuhteessa tärkeää on molemmin puolinen rehellisyys ja luottamus.

       Räätälöin treeniohjelmat aina juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi, olivatpa tavoitteesi sitten voiman, kestävyyden, nopeuden tms. kehittämisessä.

       Lähetä yhteydenottopyyntö Jyrkille!

        Nimi

        Sähköpostiosoite

        Puhelinnumero

        Erika Niemi
        Personal Trainer (Pirkanmaa)

        Erika Niemi • Personal Trainer

        Moi, olen Erika Niemi, personal trainer ja entinen trampoliini-voimistelija ja kyseisen lajin parissa treenasin sekä kilpailin noin kuuden vuoden ajan.

        Kilpaurheilurani päättyi loukkaantumiseen, josta olen selvinnyt kuntoutuksen ja oikenalaisen harjoittelun avulla ja hetkellä treenaan tähdäten voimanosto-kilpailuihin.

        Valmentajana olen tarkka siitä, että liikkeet tehdään oikein ja hyvällä tekniikalla.

        Lähetä yhteydenottopyyntö Erikalle!

         Nimi

         Sähköpostiosoite

         Puhelinnumero

         Hanna Ahola
         Juoksu- ja voimavalmennus, personal training (Pirkanmaa)

         Hanna Ahola • Juoksu-ja voimavalmennus, personal training

         Moikka! Olen Hanna Ahola, koulutukseltani liikuntaneuvoja ja personal trainer. Omaan vahvan tieto-taitopohjan niin voimaharjoittelusta kuin kestävyysurheilustakin. Suhtaudun myös intohimoisesti urheilijan ravitsemukseen liittyviin asioihin ja näenkin sen tärkeänä osana tavoitteellista urheilua.

         Minulla on elämän mittainen tausta eri urheilulajien parista, mutta tällä hetkellä harrastan tavoitteellista voimaharjoittelua sekä kestävyysjuoksua maraton+ matkoilla. Erilaisten lajien yhdistäminen ja tuloksen tekeminen molemmissa lajeissa ei siis ole mahdottomuus ja pidänkin sitä omana vahvuutenani!

         Valmentajana haluan keskittyä aina isoon kokonaisuuteen. Siksi minulle onkin erityisen tärkeää, että valmennus perustuu valmentajan ja valmennettavan väliseen luottamukseen.

         Treeneissä painotan hyvää tekniikkaa, itsensä haastamista ja kehittämistä, sekä riittävän usein sinne kuuluisalle epämukavuusalueelle poistumista. Asetetaan siis yhdessä selkeät tavoitteet ja lähdetään fiksusti ja päämäärätietoisesti niitä kohti!

         Lähetä yhteydenottopyyntö Hannalle!

          Nimi

          Sähköpostiosoite

          Puhelinnumero

          Ville Varjoranta
          Fitness- ja kehonmuokkaus, personal training (Pirkanmaa)

          Ville Varjoranta • Fitness- ja kehonmuokkaus, personal training

          Morjesta! Olen Ville Varjoranta, intohimoinen Personal Trainer sekä fitnesskisaaja Tampereelta ja nykyisin valmennuksiani löytää myös MKO - Powertrainingin kautta!

          Oletko kenties vasta tutustumassa kuntosaliharjoittelun maailmaan ja kaipaat selkeitä ohjeita sinulle toimivista vaihtoehdoista treenin ja ravinnon suhteen? Vai oletko jo kokeneempi konkari urheilijan polullasi ja kehityksesi on hidastunut tai et ole saavuttanut haluttuja tuloksia lihaskasvun tai voimatasojen suhteen? E
rityisosaamistani on lihastenkasvatus, rasvanpoltto, kehonmuokkaus sekä elämäntapamuutokset.

          Minulla on omaa taustaa kuntosaliharjoittelun parissa jo kymmenisen vuotta. Ammattitaidon taustalla on oma halu jatkuvasti kokeilla ja oppia paremmaksi. Viimeisimpänä projektina vuonna 2020 valmensin itseni fitness-lavoille ja saavutin nuorten Suomenmestaruuden.

          Valmennuksessani tulet oppimaan että läheskään yhtä tärkeää ei ole mitä teet vaan MITEN teet. Mitä tulee tekniikoihin, liikevalikoimaan treeneissä tai ruokavalioon, kaikki valitaan yksilöllisesti tukemaan juuri sinun tavoitteitasi ja tavoilla jotka toimivat sinun kehollesi.

          Kaikki olemme yksilöitä ja sitä painotan valmennuksessa. Tavoitteenani on tehdä harjoittelusta haastavaa ja palkitsevaa. Avullani saavutat haluamasi tulokset. Väylä saavuttaa tavoitteet helposti on oppia aidosti nauttimaan matkasta kohti parasta versiota itsestäsi.

          Lähetä yhteydenottopyyntö Villelle!

           Nimi

           Sähköpostiosoite

           Puhelinnumero

           Ida Tanskanen
           Liikuntaneuvoja, personal trainer (Pirkanmaa)

           Ida Tanskanen • Liikuntaneuvoja, personal training

           Hei! Olen Ida, koulutukseltani liikuntaneuvoja sekä personal trainer. Vahvuuksiini kuuluu lihasmassan kasvatus, painonpudotus sekä toiminnallinen liikkuvuus.

           Tärkeää valmennuksessa on kokonaisuus, joka tulee ottaa huomioon asiakaslähtöisesti.

           Valmentajana olen sopivasti vaativa sekä pyrin löytämään jokaisen omat vahvuudet.

           Tule tekemään tuloksia kanssani!

           Lähetä yhteydenottopyyntö Idalle!

            Nimi

            Sähköpostiosoite

            Puhelinnumero

            Sara Södervik
            Personal training (Kokkola, Kalajoki)

            Sara Södervik • Personal training

            Olen Sara ja valmistuin personal traineriksi 2020. Valmennan Kokkolan ja Kalajoen alueella. Toiselta ammatiltani olen lähihoitaja.

            Liikunta on aina ollut tärkeä osa elämääni. Olen harrastanut monia lajeja kuten tanssia ja uintia. Kuntosaliharrastus on kuitenkin ollut se kiinnostavin, koska pääsen ylittämään ja haastamaan itseäni. Myös sopivin laji sen omatoimisuuden ja tehokkuuden vuoksi.

            Pikadieettiien sijaan uskon kokonaisvaltaiseen ja realistiseen elämäntapamuutokseen, jonka tulokset kestävät. Huomioin aina yksilöllisesti jokaisen valmennettavani elämäntilanteet ja toiveet.

            Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja sopivasti vaativa.

             

            Lähetä yhteydenottopyyntö Saralle!

             Nimi

             Sähköpostiosoite

             Puhelinnumero

             Irene Vidjeskog
             Personal training (Kokkola, Pietarsaari)

             Iréne Vidjeskog • Personal training

             Olen Iréne Vidjeskog ja olen 21-vuotias nainen Kokkolasta. Liikkuminen on aina ollut iso osa elämääni. Siksipä minulta löytyy monipuolinen fyysinen tausta esim. shotanssi, kuntosalilla käyminen ja useita joukkuelajeja. Nykyään keskityn enemmän kuntosalipuolelle ja personal trainerina toimimiseen.

             Personal trainerina keskityn asiakkaan toiveisiin ja siihen, että päästään yhdessä tavoitteisiin. Luonteeltani olen iloinen ja positiivinen.

             Jos saan mahdollisuuden toimia sinun personal trainerina, keskityn täysin meidän yhdessä päättämiin tavoitteisiin. Sinä saat haastaa itseäsi turvallisissa olosuhteissa ja varmoissa käsissä kohti tavoitteitasi. Toivottavasti näemme salilla!

             Valmennan ja ohjaan sekä suomen-, ruotsin että englanninkielisiä asiakkaita. Voit seurata minua Instagramissa nimimerkillä @ireneannalovisa.

             Lähetä yhteydenottopyyntö Irenelle!

              Nimi

              Sähköpostiosoite

              Puhelinnumero

              Kiia Helenius
              Personal Trainer (Pirkanmaa)

              Kiia Helenius • Personal training

              Moikka! Olen Kiia Helenius, 21 vuotias Personal Trainer Kangasalta. Olen lisäksi kosmetologi sekä bikini fitness urheilija.

              Valmentajana otan jokaisen huomioon yksilönä. Olen kannustava, positiivinen & sopivan vaativa, mutta empaattinen. Tärkein tavoitteeni on viedä valmennettava kohti määränpäätä ja saavuttamaan tavoite. Painotan kokonaisvaltaista hyvinvointia, sekä tähtäämistä pitkäaikaisiin muutoksiin.

              Oli tavoitteenasi sitten lihasmassan kasvatus, saada treeneistä enemmän irti tai löytää liikunnan ilo - tehdään yhdessä unelmista totta.

              Ota minuun rohkeasti yhteyttä @kiiahhelenius tai kiia.helenius@mkopowertraining.fi.

              Lähetä yhteydenottopyyntö Kiialle!

               Nimi

               Sähköpostiosoite

               Puhelinnumero

               Emma Ylimartimo
               Personal Trainer (Pirkanmaa)

               Emma Ylimartimo • Personal training

               Hei! Olen Emma Yrlimartimo ja toimin perosonal trainerina Pirkanmaan alueella.

               Tiedän omakohtaisesti kuinka aikea on välillä lähteä treenaamaan pitkän päivän jälkeen tai syödä terveellisemmin, mutta niitä tilanteita varten minä olen tukemassa ja kannustamassa.

               Minulle valmentajana on tärkeintä, että asiakas saavuttaa omat tavoitteet, ja pystyy käyttämään saamiaan oppeja myös itse arjessa.

               Vahvuuksiini kuuluu painonpudotus, lihasmassan kasvatus sekä koripallon & juoksun fysiikkavalmennus.

               Terkuin, Emma

               Lähetä yhteydenottopyyntö Emmalle!

                Nimi

                Sähköpostiosoite

                Puhelinnumero

                Mari Mäkinen
                Personal Trainer

                Mari Mäkinen • Personal training

                Hei! Jokainen asiakkaani tekee minun päiväni, ja minä toivon tekeväni myös heidän päivän. Koen, että asiakkaan ja valmentajan suhteen tulee olla hyvä, jotta toivottuihin tavoitteisiin päästään.

                Tärkeitä asioita ovat luottamus, avoimuus ja treenaaminen tulee olla myös hauskaa j a tietysti fyysisesti ja henkisesti palkitsevaa.

                Ota rohkeasti yhteyttä ja ruvetaan yhdessä paiskimaan hommia! Minun vahvuuteni on kehonmuokkaus, elämäntapamuutokset ja ravintoasiat. Nähdään Ylöjärven Funilla!

                Lähetä yhteydenottopyyntö Marille!

                 Nimi

                 Sähköpostiosoite

                 Puhelinnumero

                 Terho Heinola
                 Fysioterapeutti, movement spcialist (Tampere)

                 Terho Heinola • Fysioterapeutti, movement specialist

                 Morjesta, Olen Terho Heinola ja haluan auttaa Sinua voimaan hyvin.

                 Tehtäväni on auttaa Sinua pääsemään kivusta tai muusta toiminnanhaitasta eroon, jotta Sinä voit harrastaa rakastamiasi harrastuksia parhaan mahdollisen kykysi mukaan. On tavoitteesi sitten olla kivuton, liikkuvampi ja notkeampi, vahvempi tai muuten vaan toimintakykyisempi, tiedän voivani auttaa Sinua.

                 Vuodesta 2007 alkaen olen auttanut ihmisiä pääsemään kivuistaan eroon ja voimaan paremmin. Asiakaskäyntejä tällä hetkellä on laskurissa jo yli 30 000. Asiakaskuntaani kuuluu pääsääntöisesti aktiivisia treenaajia ja liikkujia sekä eri lajien urheilijoita aina MM-tasolle saakka.

                 Olen kansainvälistäkin uraa tehnyt tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut fysioterapeutti. Suomen lisäksi olen työskennellyt 3 vuotta Englannissa, Lontoossa, yksityisen urheilufysioterapia -klinikan vastaavana fysiona. Olen jatkokouluttautunut niin Suomessa kuin Englannissakin ja kouluttaudun koko ajan lisää, jotta pystyn tarjoamaan Sinulle enemmän ratkaisuja vaivoihisi.

                 Sinä olet vastaanotollani keskiössä ja asetat tavoitteet, minä autan Sinua saavuttamaan ne. Yhteistyöllä ja oikealla motivaatiolla onnistut varmasti saavuttamaan tavoitteesi/paremman version itsestäsi.

                 Mirja Järvenpää
                 Hieroja (Ylöjärvi)

                 Mirja Järvenpää • Hieroja

                 Moikka! Olen Järvenpään Mirja, ammatiltani lähihoitaja ja kesällä lähdin opiskelemaan hieronnan ammattitutkintoa, mistä valmistun syyskuussa -22.

                 Mielenkiintoni lähteä opiskelemaan hierojaksi heräsi itse hieronnasta saamastani hyödystä ja merkityksestä kehon hyvinvointiin ja salitreenaamiseen. Haluan tuoda tuon saman hyödyn asiakkailleni. Saliharrastuksen aloitin vuonna 2016 ja se onkin pysynyt sieltä asti matkassa mukana.

                 Hieronnassa parasta on, että pystyn poistamaan asiakkaalta kipu- ja jännitystiloja kehosta ja pääsen heti näkemään hieronnan vaikutuksen asiakkaaseen. Olen täsmällinen ja tunnollinen. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti hänen toiveitaan kuunnellen.

                 Työ ja opiskelu pitävät minut tällä hetkellä kiireisenä, joten hyvänä vastapainona luonto ja luonnossa liikkuminen perheen kanssa on erittäin tärkeää minulle.