MKO POWERTRAINING VALMENTAJAT

MKO Powertraining tarjoaa voima-, fysiikkavalmennus- sekä personal training palveluja Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla sekä lisäksi Jyväskylässä, Kokkolassa, Kalajoella ja Pietarsaaressa. Tutustu tästä valmennustiimiimme!

Lisätietoja valmennuksista?

Haluaisitko saada lisätietoja valmentajista ja/tai valmennuksista?

Lähetä viesti helposti tällä lomakkeella. Palaamme asiaan viipymättä!

Sakari Selkäinaho
Powerpajat (koko Suomi)

Tutustu Sakariin!

Kilpaillut voimanostossa ja painonnostossa yhteensä 37 vuotta joista 30 vuotta kansainvälisellä tasolla. Saavutuksina yleisessä sarjassa 8 EM- ja PM mitalia ja 9 MM-mitalia. ( IPF, WPC ja GPC )

Uransa aikana Sakke on treenannut niin venäläisten, bulgarialaisten kuin Westside metodeilla ja tuonut Suomeen ja koko Eurooppaan paljon uutta kuten ketjut, vastuskumit ja erikoistangot.

Hän on kirjoittanut toistasataa artikkelia ja viisi kirjaa harjoittelusta sekä toimittanut Louie Simmonsin kolme ensimmäistä teosta.

Valmennus asiakkaita löytyy useista eri lajeista, voimanostosta ja voimamieslajeista aina kamppailu- ja palloilujeihin sekä yleisurheiluun. Sakke tekee mös seminaareja ja workshoppeja eri teemojen parissa.

Marko Kantanen
Fysiikkavalmennus (Keski-Suomi ja Pirkanmaa)

Tutustu Markoon!

Tervehdys, nimeni on Marko Kantanen ja olen syntyisin Kyyjärveltä. Tällä hetkellä asun perheeni kanssa Alajärvellä ja Jyväskylässä, perheen jääkiekko- ja urheilukuvioiden takia.

Päivätyössäni olen rakennusmestari, jonka lisäksi toimin urheiluvalmentajana. Valmentajana erikoisosaamistani on jääkiekkoilijoiden yksilövalmennus, jossa painopisteenä on urheilijan kokonaisuuden hallinta ja fysiikkavalmennus.

Olen entinen maajoukkuetason keihäänheittäjä ja urheilutaustani on monipuolinen. Kokemusta lasten ja aikuisten jääkiekkovalmennuksesta löytyy 12 vuoden ajalta. Tällä hetkellä valmemnustoiminta painottuu tavoitteellisten juniori- ja ammattipelaajien yksilövalmennukseen.

Valmentajana olen aito, rehellinen ja vaativa. Haluan aidosti auttaa huipulle pyrkivää urheilijaa ja tavoitteenani on kehittyä jatkuvasti valmentajana ja ihmisenä.

Heikki Yhtiö
Voima- ja voimanostovalmennus (Pirkanmaa)

Tutustu Heikkiin!

Moi, olen voimavalmentaja Heikki Yhtiö! Perustan valmennukseni tutkimustiedon ja käytännön kokemuksen yhdistelmään. Valmennuksessani laitetaan perusasiat kuntoon ennen hifistelyä!

Olen toiminut fysiikkavalmentajana koripallon puolella korisliigassa ja junnujoukkueissa. Erityisosaamiseni on palloilulajien Fysiikkavalmennus ja voimaharjoittelu.

Jenniina Lamminpohja
Voima- ja voimanostovalmennus (Pirkanmaa)

Tutustu Jenniinaan!

Moi! Olen Jenniina, personal trainer, liikuntaneuvoja sekä voima- ja ravintovalmentaja. Valmentamisen lisäksi kilpailen voimanostossa tavoitteellisesti.

Voimanostossa parhaimpia saavutuksiani ovat penkkipunnerruksen SM-hopea 2021 sekä klassisen voimanoston SM-kilpailuiden 5. Sija vuonna 2020. Oma vahvuuteni on ehdottomasti penkkipunnerrus!

Jyrki Hakasuo
Leuanveto- ja voimavalmennus (Huittinen)

Tutustu Jyrkiin!

Morjes! Meikäläisen nimi on Jyrki Hakasuo ja ammatiltani olen käsityönopettaja sekä liikunnanohjaaja.

Lajitaustani on vahvasti cross training-tyyppistä ja tykkään treenata monipuolisesti niin kehonpainolla kuin lisäpainoillakin. Olen kilpaillut erilaisissa leuanvetokilpailuissa sekä street workout-kisoissa.

Valmentajana filosofiani perustuu valmennettavien näkemiseen yksilöinä. Valmennussuhteessa tärkeää on molemmin puolinen rehellisyys ja luottamus.

Räätälöin treeniohjelmat aina juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi, olivatpa tavoitteesi sitten voiman, kestävyyden, nopeuden tms. kehittämisessä.

Hanna Ahola
Juoksu- ja voimavalmennus, personal training (Pirkanmaa)

Tutustu Hannaan!

Moikka! Olen Hanna Ahola, koulutukseltani liikuntaneuvoja ja personal trainer. Omaan vahvan tieto-taitopohjan niin voimaharjoittelusta kuin kestävyysurheilustakin. Suhtaudun myös intohimoisesti urheilijan ravitsemukseen liittyviin asioihin ja näenkin sen tärkeänä osana tavoitteellista urheilua.

Minulla on elämän mittainen tausta eri urheilulajien parista, mutta tällä hetkellä harrastan tavoitteellista voimaharjoittelua sekä kestävyysjuoksua maraton+ matkoilla. Erilaisten lajien yhdistäminen ja tuloksen tekeminen molemmissa lajeissa ei siis ole mahdottomuus ja pidänkin sitä omana vahvuutenani!

Valmentajana haluan keskittyä aina isoon kokonaisuuteen. Siksi minulle onkin erityisen tärkeää, että valmennus perustuu valmentajan ja valmennettavan väliseen luottamukseen.

Treeneissä painotan hyvää tekniikkaa, itsensä haastamista ja kehittämistä, sekä riittävän usein sinne kuuluisalle epämukavuusalueelle poistumista. Asetetaan siis yhdessä selkeät tavoitteet ja lähdetään fiksusti ja päämäärätietoisesti niitä kohti!

Ville Varjoranta
Fitness- ja kehonmuokkaus, personal training (Pirkanmaa)

Tutustu Villeen!

Morjesta! Olen Ville Varjoranta, intohimoinen Personal Trainer sekä fitnesskisaaja Tampereelta ja nykyisin valmennuksiani löytää myös MKO – Powertrainingin kautta!

Oletko kenties vasta tutustumassa kuntosaliharjoittelun maailmaan ja kaipaat selkeitä ohjeita sinulle toimivista vaihtoehdoista treenin ja ravinnon suhteen? Vai oletko jo kokeneempi konkari urheilijan polullasi ja kehityksesi on hidastunut tai et ole saavuttanut haluttuja tuloksia lihaskasvun tai voimatasojen suhteen? E
rityisosaamistani on lihastenkasvatus, rasvanpoltto, kehonmuokkaus sekä elämäntapamuutokset.

Minulla on omaa taustaa kuntosaliharjoittelun parissa jo kymmenisen vuotta. Ammattitaidon taustalla on oma halu jatkuvasti kokeilla ja oppia paremmaksi. Viimeisimpänä projektina vuonna 2020 valmensin itseni fitness-lavoille ja saavutin nuorten Suomenmestaruuden.

Valmennuksessani tulet oppimaan että läheskään yhtä tärkeää ei ole mitä teet vaan MITEN teet. Mitä tulee tekniikoihin, liikevalikoimaan treeneissä tai ruokavalioon, kaikki valitaan yksilöllisesti tukemaan juuri sinun tavoitteitasi ja tavoilla jotka toimivat sinun kehollesi.

Kaikki olemme yksilöitä ja sitä painotan valmennuksessa. Tavoitteenani on tehdä harjoittelusta haastavaa ja palkitsevaa. Avullani saavutat haluamasi tulokset. Väylä saavuttaa tavoitteet helposti on oppia aidosti nauttimaan matkasta kohti parasta versiota itsestäsi.

Ida Tanskanen
Liikuntaneuvoja, personal trainer (Pirkanmaa)

Tutustu Idaan!

Hei! Olen Ida, koulutukseltani liikuntaneuvoja sekä personal trainer. Vahvuuksiini kuuluu lihasmassan kasvatus, painonpudotus sekä toiminnallinen liikkuvuus.

Tärkeää valmennuksessa on kokonaisuus, joka tulee ottaa huomioon asiakaslähtöisesti.

Valmentajana olen sopivasti vaativa sekä pyrin löytämään jokaisen omat vahvuudet.

Tule tekemään tuloksia kanssani!

Erika Niemi
Personal Trainer (Pirkanmaa)

Tutustu Erikaan!

Moi, olen Erika Niemi, personal trainer ja entinen trampoliini-voimistelija ja kyseisen lajin parissa treenasin sekä kilpailin noin kuuden vuoden ajan.

Kilpaurheilurani päättyi loukkaantumiseen, josta olen selvinnyt kuntoutuksen ja oikenalaisen harjoittelun avulla ja hetkellä treenaan tähdäten voimanosto-kilpailuihin.

Valmentajana olen tarkka siitä, että liikkeet tehdään oikein ja hyvällä tekniikalla.

Sara Södervik
Personal training (Kokkola, Kalajoki)

Tutustu Saraan!

Olen Sara ja valmistuin personal traineriksi 2020. Valmennan Kokkolan ja Kalajoen alueella. Toiselta ammatiltani olen lähihoitaja.

Liikunta on aina ollut tärkeä osa elämääni. Olen harrastanut monia lajeja kuten tanssia ja uintia. Kuntosaliharrastus on kuitenkin ollut se kiinnostavin, koska pääsen ylittämään ja haastamaan itseäni. Myös sopivin laji sen omatoimisuuden ja tehokkuuden vuoksi.

Pikadieettiien sijaan uskon kokonaisvaltaiseen ja realistiseen elämäntapamuutokseen, jonka tulokset kestävät. Huomioin aina yksilöllisesti jokaisen valmennettavani elämäntilanteet ja toiveet.

Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja sopivasti vaativa.

Joonatan Sateila
Personal trainer (Ylöjärvi)

Tutustu Joonataniin

Moro, olen Joonatan Sateila. Olen Personal trainer / liikunta- ja hyvinvointivalmentaja Tampereelta.

Urheilu- ja liikunta on toiminut itselle oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaakalautana jo lapsuudesta asti, ja siksi halusin kouluttautua alalle levittämään omaa tietoa ja taitoa sekä motivoimaan muita ihmisiä liikkumaan ja ja seuraamaan omia unelmiaan liikunnan parissa.

Vietin lapsuudestani nuoreen aikuisikään saakka aikaa yleisurheilukentillä pikajuoksun ja eteensuuntautuvien hyppyjen parissa omissa ikäluokissa menestyen. Myöhemmin aloin innostumaan salitreenauksesta ja olen nyt käynyt aktiivisesti puntilla jo useamman vuoden ajan.

Liikunta, ravitsemus ja lepo ovat yleisimmät termit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Näitä kolmea peruspilaria käyttäen on helppo lähteä rakentamaan parempaa lifestylea, mutta monesti alkutapaamisissa sekä kartoituksissa unohtuu se kaikkein tärkein komponentti, se hyvinvoinnin pääpilari – mitä sinulle kuuluu?

Valmentajanasi haluankin erityisesti painottaa siihen, että olen Sinun kanssasi läsnä tekemisessä. Etä- ja onlinevalmennukset ovat yleistyneet viime vuosien aikana räjähdysmäisesti mutta missä on se valmentaja, kun kokematon salikävijä suorittaa ensimmäistä kertaa hänelle ratifioitua ohjelmaa?

Todellinen muutos tietenkin vaatii valmennettavalta paljon sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä. Painotan kumminkin tekemisessäni aina siihen, että liikunta olisi Sinulle mukavaa eikä pelkkää pakkopullaa. Otetaan siis yhdessä askel eteenpäin, askel kerrallaan.

Vahvuuksiani valmentajana on elämäntaparemontit, painonpudotus, ja kehomuokkaus sekä lihasmassan kasvatus.

Joonas Alanko
Personal Trainer (Kangasala)

Tutustu Joonakseen!

Moro! Olen Joonas Alanko, koulutettu personal trainer, hieroja ja MyFascia-terapeutti. Olen harrastanut jalkapalloa, jääkiekkoa, vapaaottelua, lukkopainia, kehonpainoharjoittelua ja nykyään tavoitteellista kuntosalitreeniä.

Valmentajana olen vaativa, silti rento ja huumori lentää varmasti! Tykkään vetää kovia treenejä, haastaa sinua!

Haluan erityisesti auttaa elämäntapamuutosta harkitsevia! Elämäntapamuutos ei ole pikadieetti vaan vaatii pitkäjänteistä työtä ja olen valmis motivoimaan sinua!

@urheiluhierojaalanko

Mari Mäkinen
Personal Trainer

Tutustu Mariin!

Hei! Jokainen asiakkaani tekee minun päiväni, ja minä toivon tekeväni myös heidän päivän. Koen, että asiakkaan ja valmentajan suhteen tulee olla hyvä, jotta toivottuihin tavoitteisiin päästään.

Tärkeitä asioita ovat luottamus, avoimuus ja treenaaminen tulee olla myös hauskaa j a tietysti fyysisesti ja henkisesti palkitsevaa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja ruvetaan yhdessä paiskimaan hommia! Minun vahvuuteni on kehonmuokkaus, elämäntapamuutokset ja ravintoasiat. Nähdään Ylöjärven Funilla!

Kiia Helenius
Personal Trainer (Pirkanmaa)

Tutustu Kiiaan!

Moikka! Olen Kiia Helenius, 21 vuotias Personal Trainer Kangasalta. Olen lisäksi kosmetologi sekä bikini fitness urheilija.

Valmentajana otan jokaisen huomioon yksilönä. Olen kannustava, positiivinen & sopivan vaativa, mutta empaattinen. Tärkein tavoitteeni on viedä valmennettava kohti määränpäätä ja saavuttamaan tavoite. Painotan kokonaisvaltaista hyvinvointia, sekä tähtäämistä pitkäaikaisiin muutoksiin.

Oli tavoitteenasi sitten lihasmassan kasvatus, saada treeneistä enemmän irti tai löytää liikunnan ilo – tehdään yhdessä unelmista totta.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä @kiiahhelenius tai kiia.helenius@mkopowertraining.fi.

Anastasia Markolainen
Personal trainer (Tampere)

Tutustu Anastasiaan!

Hello, olen Anastasia Markolainen, 23-vuotias personal trainer.

Minulla on 9 vuoden kuntosalikokemus. Vuosien aikana on opittu paljon sekä syömisestä että treenaamisesta. Liikunta on intohimoni, elän ja hengitän sitä.

Minun kanssa treenaaminen jää ikuiseksi muistoksi ja pysyväksi muutokseksi. Pistän sinut treenaamaan mukavuusalueen ulkopuolelle, haastan ja kehitän sinut eteenpäin. Muistamme myös pitää hauskaa!

Opetellaan tekniikat, etsitään heikkoudet ja vahvuudet, haetaan voimaa ja löydämme lihakset. Hyvinvoivan treenaajan pitää treenata monipuolisesti ja oikeaoppisesti, ja sellaisen minä sinusta teen.

Minut löytää WFC salista (Hallituskatu 16), mutta myös muualla onnistuu! Valmennan kolmella kielellä: suomi, venäjä, englanti. Älä epäröi vaan ota yhteyttä!

Terho Heinola
Fysioterapeutti, movement spcialist (Tampere)

Tutustu Terhoon!

Morjesta, Olen Terho Heinola ja haluan auttaa Sinua voimaan hyvin.

Tehtäväni on auttaa Sinua pääsemään kivusta tai muusta toiminnanhaitasta eroon, jotta Sinä voit harrastaa rakastamiasi harrastuksia parhaan mahdollisen kykysi mukaan. On tavoitteesi sitten olla kivuton, liikkuvampi ja notkeampi, vahvempi tai muuten vaan toimintakykyisempi, tiedän voivani auttaa Sinua.

Vuodesta 2007 alkaen olen auttanut ihmisiä pääsemään kivuistaan eroon ja voimaan paremmin. Asiakaskäyntejä tällä hetkellä on laskurissa jo yli 30 000. Asiakaskuntaani kuuluu pääsääntöisesti aktiivisia treenaajia ja liikkujia sekä eri lajien urheilijoita aina MM-tasolle saakka.

Olen kansainvälistäkin uraa tehnyt tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut fysioterapeutti. Suomen lisäksi olen työskennellyt 3 vuotta Englannissa, Lontoossa, yksityisen urheilufysioterapia -klinikan vastaavana fysiona. Olen jatkokouluttautunut niin Suomessa kuin Englannissakin ja kouluttaudun koko ajan lisää, jotta pystyn tarjoamaan Sinulle enemmän ratkaisuja vaivoihisi.

Sinä olet vastaanotollani keskiössä ja asetat tavoitteet, minä autan Sinua saavuttamaan ne. Yhteistyöllä ja oikealla motivaatiolla onnistut varmasti saavuttamaan tavoitteesi/paremman version itsestäsi.

Mirja Järvenpää
Hieroja (Ylöjärvi)

Tutustu Mirjaan!

Moikka! Olen Järvenpään Mirja, ammatiltani lähihoitaja ja kesällä lähdin opiskelemaan hieronnan ammattitutkintoa, mistä valmistun syyskuussa -22.

Mielenkiintoni lähteä opiskelemaan hierojaksi heräsi itse hieronnasta saamastani hyödystä ja merkityksestä kehon hyvinvointiin ja salitreenaamiseen. Haluan tuoda tuon saman hyödyn asiakkailleni. Saliharrastuksen aloitin vuonna 2016 ja se onkin pysynyt sieltä asti matkassa mukana.

Hieronnassa parasta on, että pystyn poistamaan asiakkaalta kipu- ja jännitystiloja kehosta ja pääsen heti näkemään hieronnan vaikutuksen asiakkaaseen. Olen täsmällinen ja tunnollinen. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti hänen toiveitaan kuunnellen.

Työ ja opiskelu pitävät minut tällä hetkellä kiireisenä, joten hyvänä vastapainona luonto ja luonnossa liikkuminen perheen kanssa on erittäin tärkeää minulle.