MKO Personal training
(yksilöllinen voimavalmennus)

MKO Powertraining tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta - laadukasta voimaharjoitteluvalmennusta. Käytössämme on laadukas Coach4Pro -valmennusohjelmisto.

Eikö harjoittelu tuota tulosta? Tuntuuko siltä että voimatasot junnaa paikallaan? Onko tekniikan kanssa ongelmia?


Valmennuksessa otan huomioon kroppasi heikot kohdat vahvistaen niitä oikein oikeilla liikkeillä ja minimoimme loukkaantumiset. Opettelemme oikeaoppiset suoritustekniikat ja etenemme kohti vahvempaa kehoa. Autan sinua yli 20 vuoden kokemuksella voimaharjoittelusta. Näillä opeilla olen valmentanut urani aikana yli 1000 ihmistä henkilökohtaisesti tavoitteeseen harrastelijasta huippu-urheilijaan.Mikko Korpeinen

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta ja ehdot

 • Hinta alk. 250€/kk
 • 6kk - 230€/kk
 • 12kk - 200€/kk
 • Treeniohjaus 100€/kerta

Osta valmennus lähettämällä tietosi kotisivuiltamme ja samalla teet ostospäätöksen, hyväksyt ehdot ja liityt näin valmennukseen mukaan. Saat sähköpostiisi laskun, jonka voit maksaa myös luotto- tai pankkikortilla.

› Tilaa tästä personal training -valmennus


  Nimi

  Osoite

  Sähköpostiosoite

  Puhelin

  Valmennus

  Toimitusehdot
  Olen lukenut ylläolevat toimitusehdot ja hyväksyn ne.

  › Tilaa ilmainen uutiskirje!


  Tilaamalla uutiskirjeen saat kerran kuukaudessa päivän treenin ilmaiseksi! (Mikon tekemä yhden päivän voimaharjoittelutreeni.)

  * Tilaamalla uutiskirjeen suostut siihen, että MKO Powertraining saa lähettää mainoksia ja tarjouksia koskien sen palveluita. Emme luovuta tai jaa yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

   Nimi

   Sähköpostiosoite