MKO 4 week muscle up challenge -ohjelma (voimapunnerrus)

Muscle up eli palomiespunnerrus tai voimapunnerrus - haluatko oppia tekemään muscle upin? Etkö saa tehtyä muscle uppia? Etkö tiedä miten ja mitä kuuluu treenata, jotta voi saada muscle upin? Tuntuuko, että yläkropassa ei ole tarpeeksi voimaa?

Tässä neljän (4) viikon ohjelmassa saat:

  • Opastuksen oikeaoppisen muscle upin tekemiseen
  • Hyvän alun ja treeniohjelman muscle upin tekemiseen
  • Voimaa yläkroppaan

Ohjelman pääsuunnittelija on moninkertainen leuanvedon ja toiminnallisen harjoittelun mestari Jyrki Hakasuo. Tässä ohjelmassa saat varmasti riittävän tiedon ja oikeat liikkeet, jotta muscle up on mahdollista tehdä!

Muscle up - voimapunnerrusvalmennuksen hinta ja toimitusehdot

Muscle up -valmennuksen hinta on 29€.

Osta tästä!

Valmennuksessa saatavat ohjeet on tehty sinulle henkilökohtaiseen käyttöön, ja ohjeiden luovuttaminen mukaan lukien julkaiseminen blogissa tai muussa sähköisessä mediassa, on ehdottomasti kielletty. Rahoja ei palauteta eikä valmennusta voi vaihtaa muuhun palveluun.

› Tilaa ilmainen uutiskirje!


Tilaamalla uutiskirjeen saat kerran kuukaudessa päivän treenin ilmaiseksi! (Mikon tekemä yhden päivän voimaharjoittelutreeni.)

* Tilaamalla uutiskirjeen suostut siihen, että MKO Powertraining saa lähettää mainoksia ja tarjouksia koskien sen palveluita. Emme luovuta tai jaa yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

    Nimi

    Sähköpostiosoite