MKO Power Explosive -valmennus

MKO Power Explosive -valmennus tarjoaa äärimmäistä  voimaa ja suorituskykyä! Junnaako voimatasot paikalla? Tuntuuko siltä että suorituskyky ei nouse vaikka käyt salilla? Tuntuuko treenisi yksipuoliselta ja tympeältä?

Näihin kaikkiin ongelmiin on lääke! Se on MKO power explosive-valmennus! Voima, nopeus ja räjähtävyys kasvaa. Suorituskykysi nousee monipuolisten ja haastavien crosstraining -treenien myötä. Saat haastetta ja monipuolisuutta treenaamiseen.

Valittavissa on kolmesta eri vaihtoehdosta:

Basic strenght - Tässä valmennuksessa saat perusvoimaa sekä opit maastavedon, kyykyn ja penkkipunnerruksen tekniikat.

Crosstraining - Tässä valmennuksessa saat äärimmäisen kovan suorituskyvyn. Opit lisäksi tempauksen ja rinnalle vedon oikeaoppisen tekniikan.

Strong - Tässä valmennuksessa saat toiminnallista voimaa joka kantaa pitkälle. Opit myös perus vahvamieslajit muun muassa tukkipunnerrus, kiven nosto, farmarikävely.

Valmentajat Mikko Korpeinen, Jarkko Welling, Sami Ahola ja Lauri Palttala ovat koonneet tähän valmennuskokonaisuuteen sellaiset eväät, että sinä et voi muuta kuin kehittyä.

Valmennuksen sisältö

  • Kesto 10 viikkoa
  • Hinta 125€
  • Tekniikkavideot
  • Lihashuolto-ohjeet
  • Ruokavaliot miehille sekä naisille painoluokittain
  • Valmentajan tuki 24/7 foorumilla (Kysy ja valmentaja vastaa)
  • Facebook-ryhmä
Osta tästä!

› Tilaa ilmainen uutiskirje!


Tilaamalla uutiskirjeen saat kerran kuukaudessa päivän treenin ilmaiseksi! (Mikon tekemä yhden päivän voimaharjoittelutreeni.)

* Tilaamalla uutiskirjeen suostut siihen, että MKO Powertraining saa lähettää mainoksia ja tarjouksia koskien sen palveluita. Emme luovuta tai jaa yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

Nimi

Sähköpostiosoite